Bruk rabattkoden «FALL2020» og få 20 % ekstra rabatt i kurven 💖

Om oss

Hos Smilebright selger vi et bredt aspekt av produkter innenfor munnpleie under navnet Smilebright. Vi er nok best kjent for våre tannblekingsprodukter, som vi selger over hele Europa. Vi er et nytt merke som selger produktene våre i over ti land, men som i løpet av kort tid har fått stor suksess med våre unike og organiske tannblekingsprodukter. Du kan kun kjøpe produktene våre på vår egen hjemmeside, og du kan blant annet finne oss i land som Danmark, Tyskland, Sverige og England.

Smilebright har hatt over 100 000 fornøyde kunder. En av grunnene til de fornøyde kundene våre er at vi har 100% tilfredshetsgaranti når du kjøper et produkt hos oss. Dette betyr at hvis du har mottatt et produkt fra oss som du ikke er fornøyd med kvaliteten på, refunderer vi pengene, uten å stille spørsmål. Dessuten har vi gratis frakt på alle ordrer uansett hvor i verden du bestiller fra.

Ideen til Smilebright oppsto egentlig da vi selv var på utkikk etter et ordentlig, organisk tannblekingsprodukt som ikke kostet all verden. Vi syntes det var umulig å finne et slikt produkt – og der oppsto ideen om et organisk tannblekingsprodukt, laget av de beste naturlige ingrediensene. Tradisjonell tannbleking er svært dyrt og innebærer vanligvis at man får utført det hos tannlegen sin, som bruker unaturlige ingredienser  som for eksempel hydrogenperoksid. Det er et effektivt middel, men det er flere negative ting ved dette stoffet som blant annet kan skade emaljen din. Vi mener at god munnhygiene er viktig for god helse, og derfor er vi svært opptatt av at innholdet i våre produkter er naturlige og samtidig har den beste effekten.

Vår misjon hos Smilebright er å spre positivitet og glede blant mennesker gjennom smil. Vi mener at smilet er den mest fantastiske egenskapen vi mennesker har. Det koster ingenting å smile, og derfor oppfordrer vi alle vi møter på vår vei, til å smile mer – fordi det gjør livet mer fantastisk. Vi garanterer at du vil få det mest fantastiske og hviteste smilet du noensinne har hatt, ved bruk av tannblekingsprodukter fra Smilebright.

The Smile Company ApS
Christiansmindevej 12D
DK-8660 Skanderborg
Momsregistreringsnummer: 39745240
+45 71 99 51 08
[email protected]